Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpdiscuz domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/phiute/domains/phiutex.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
نکته طراحی اینترلاک بین فیدر خروجی موتوری و فیدر ورودی | فیوتکس
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
نکته طراحی اینترلاک بین فیدر خروجی موتوری و فیدر ورودی! در طراحی مدارهای برقی، به ویژه در تابلوهای برق صنعتی، اینکه چگونه اجزای مختلف مدار با یکدیگر تعامل داشته باشند

نکته طراحی اینترلاک بین فیدر خروجی موتوری و فیدر ورودی! در طراحی مدارهای برقی، به ویژه در تابلوهای برق صنعتی، اینکه چگونه اجزای مختلف مدار با یکدیگر تعامل داشته باشند و هماهنگ شوند، امری بسیار حیاتی است. یکی از نکات کلیدی در این زمینه، طراحی اینترلاک بین فیدرهای خروجی موتوری و فیدرهای ورودی است که در این مقاله به بررسی آن می‌پردازیم.

توضیحات تکمیلی در ویدیو:

یکی از مواردی که در ویدیو به طور دقیق شرح داده شده است، این است که فیدرهای خروجی مانند فیدرهای تغذیه کننده موتور باید به گونه‌ای طراحی شوند که در صورت قطع کلید ورودی اصلی یا کلید تغذیه خود فیدر، اتصال بین این فیدرها قطع گردد. این اجازه را می‌دهد که هر فیدر تنها در صورت وصل بودن کلید مربوطه، به مدار اصلی وصل شود و از تداخل و خطرات احتمالی جلوگیری شود.

نکات مهم در طراحی اینترلاک:

  • استفاده از قطع کلیدهای مخصوص به هر فیدر: برای ایمنی بیشتر، بهتر است که هر فیدر موتوری یا فیدر ورودی از یک کلید جداگانه برای قطع و وصل شدن استفاده کند.
  • اطمینان از اتصال صحیح: در طراحی اینترلاک، حتما باید از قطع کلیدها و اتصالات با کیفیت و استاندارد استفاده شود تا اطمینان حاصل شود که هر فیدر تنها زمانی که باید به مدار متصل می‌شود و هیچگاه در شرایط ناامن قرار نمی‌گیرد.

در ادامه ببینید: منحنی های حفاظتی

نکته طراحی اینترلاک بین فیدر خروجی موتوری و فیدر ورودی

می‌توان گفت که توجه به نکات فوق در طراحی اینترلاک بین فیدرهای خروجی موتوری و فیدرهای ورودی، از اهمیت بسیاری برخوردار است و می‌تواند به افزایش ایمنی و عملکرد بهتر تابلوهای برق صنعتی کمک شایانی نماید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
trackback

[…] در ادامه بخوانید: نکته طراحی اینترلاک بین فیدر خروجی موتوری و فیدر ورودی […]

1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x