Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wpdiscuz domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/phiute/domains/phiutex.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
RCD چیست و چگونه عمل می کند؟ | فیوتکس
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
RCD چیست و چگونه عمل می کند؟ RCD که مخفف Residual Current Device است، یک وسیله حفاظتی الکتریکی است که در صورت نشت جریان الکتریکی به زمین، به طور خودکار برق مدار را قطع می کند.

RCD چیست و چگونه عمل می کند؟

RCD که مخفف Residual Current Device است، یک وسیله حفاظتی الکتریکی است که در صورت نشت جریان الکتریکی به زمین، به طور خودکار برق مدار را قطع می کند.
عملکرد RCD بر اساس اصول الکترومغناطیسی است. در شرایط عادی، جریان الکتریکی از طریق سیم فاز وارد مدار شده و پس از عبور از مصرف کننده ها، از طریق سیم نول به منبع برق باز می گردد. در این حالت، جریان عبوری از سیم فاز و نول برابر است و میدان مغناطیسی خنثی در اطراف سیم ها ایجاد می شود.
اما اگر اتصالی در سیم کشی برق ایجاد شود و یا جریانی از طریق بدنه دستگاه های برقی به زمین نشت کند، توازن جریان بین سیم فاز و نول از بین رفته و در اطراف سیم ها میدان مغناطیسی ایجاد می شود. RCD با تشخیص این میدان مغناطیسی، سریعاً برق مدار را قطع می کند و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری می کند.

در ادامه بخوانید: تفاوت کلید های مینیاتوری AC و DC

مزایای استفاده از RCD

  • محافظت در برابر برق گرفتگی RCD: با قطع سریع جریان برق در صورت نشت جریان، از افراد در برابر برق گرفتگی محافظت می کند.
  • کاهش خطر آتش سوزی : اتصال کوتاه و نشت جریان می تواند منجر به آتش سوزی های الکتریکی شود. RCD ها با قطع سریع جریان برق در این شرایط، از بروز آتش سوزی جلوگیری می کنند.

موارد استفاده از RCD

  • محیط های مرطوب: مانند حمام، آشپزخانه و موتورخانه
  • محیط های صنعتی: مانند کارگاه ها و انبارها
  • مکان های عمومی: مانند مدارس، بیمارستان ها و هتل ها
  • منازل مسکونی
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x